Salons Carlos Quinto

Feestzaal Gent Centrum

Een ruim aanbod van kunst en cultuur, historische monumenten, gezellige kroegjes en hippe boetieks. De stad blijft jong en oud boeien, en is ideaal te bezoeken voor een groepsuitstap in Gent. Tussen het shoppen, snuisteren en ontdekken door, biedt Carlos Quinto graag een echte Engelse Afternoon Tea aan in het theesalon of op ons gezellig binnenterras. In ons restaurant kan je terecht voor een wisselend menu aangepast aan het seizoen en verse marktproducten.

 

Ook als restaurant voor groepen in Gent is Carlos Quinto het perfecte adres. Voor groepen bieden we een uitgebreid aanbod aan groepsmenu's, lunchmogelijkheden, buffetten, en broodjesmaaltijden. Een reservatie voor groepen is altijd mogelijk in ons restaurant voor groepen in Gent. Carlos Quinto is het restaurant voor groepen in Gent bij uitstek. Twijfel dus niet langer en reserveer snel je plaatsje in ons restaurant voor groepen in Gent. Daarnaast is onze feestzaal in Gent perfect voor elk event. Onze feestzaal in Gent is voorzien op elk feest en receptie, dus ook voor jullie trouwfeest in Gent. Jullie trouwfeest in Gent wordt er ééntje om nooit te vergeten. Bij Carlos Quinto doe je met een gerust hart beroep op ons zaalverhuur in Gent voor onder andere een prachtige feestzaal in Gent voor een magisch trouwfeest in Gent. Bij ons kies je gegarandeerd voor een perfect en persoonlijk trouwfeest, kom er dus ook de magie van onze feestzaal in Gent ontdekken. Kies voor een trouwlocatie in Gent en vind dé trouwzaal in Gent voor jullie huwelijk. Bij Carlos Quinto vinden jullie vast jullie gedroomde trouwlocatie in Gent. Kom dus ook onze magische trouwlocatie in Gent ontdekken. Ongeacht voor welk feest je kiest voor zaalverhuur in Gent bij Carlos Quinto, dankzij onze vele opties wordt het vast een heel geslaagd feestje! Kom dus ook snel onze prachtige feestzaal in Gent en onze vele mogelijkheden in zaalverhuur in Gent ontdekken. Voor zaalverhuur in Gent voor jouw event moet je bij Carlos Quinto zijn. 

 

Een unieke vergaderzaal in Gent  kan een meerwaarde betekenen voor uw vergadering. Bij Carlos Quinto mag u rekenen op een inspirerende vergaderruimte in Gent met uitgebreide accommodaties en lunchmogelijkheden. Zo wordt een vergaderruimte in Gent een echte meerwaarde voor uw vergaderingen met een goede vergaderzaal in Gent. Ook bij de organisatie van seminaries in Gent vormt Carlos Quinto de juiste partner. Kom dus ook snel onze vergaderzaal in Gent ontdekken. 

 

Op zoek naar een fijn restaurant in Gent? Wij heten u van harte welkom bij Carlos Quinto, ons stijlvol restaurant in Gent. Kom dus zeker even langs in ons sfeervol restaurant in Gent voor een gezellig diner. Tot snel dus in ons restaurant in Gent.  

Contacteer ons restaurant in Gent 
Feestzaal centrum Gent
  • Tot 250 personen

  • Feestzaal centrum Gent
  • 30 jaar ervaring

Recente nieuws

lees meer via facebook

Feestbrochure

Carlos Quinto heeft reeds jaren ervaring in zaalverhuur in Gent. Met een feestelijke feestzaal in Gent, een inspirerende vergaderzaal in Gent, en een polyvalente vergaderruimte in Gent, is Carlos Quinto de geschikte partner voor al uw evenementen. Wij helpen u graag verder met de professionele organisatie van seminaries, of een succesvolle groepsuitstap in Gent.

bekijk de kaart