Salons Carlos Quinto

Onze ruime feestzaal in Gent

De feestzaal in Gent van Carlos Quinto is de gedroomde locatie voor al uw feesten, recepties, of diners in het centrum van Gent. Twee klassieke herenhuizen in het hart van de stad bieden plaats voor feesten tot 200 personen. Bij mooi weer is ons binnenterras ideaal voor een onvergetelijke receptie, uitgebreid diner, of gezellige bbq.

Onze specialiteit is walking dinner, en daarnaast zijn er diverse groepsmenu’s en buffetten. De uitgebreide keuzemogelijkheden zijn allen te raadplegen in de feestbrochure. Vraag de brochure gerust aan, en we werken samen een aangepast voorstel uit volledig gebaseerd op uw wensen. Wie zoekt naar zaalverhuur in Gent is bij ons aan het juiste adres, of dat nu voor een trouwfeest in Gent is of elke andere reden tot feesten. 

Carlos Quinto zal jullie vast ook weten te verbazen als jullie gedroomde trouwlocatie in Gent. Droom je van een magisch trouwfeest in Gent, dan garanderen wij jou een perfect en persoonlijk trouwfeest helemaal op maat van je wensen. Kies dus ook voor een trouwlocatie in Gent bij Carlos Quinto en jullie vinden er vast dé trouwzaal in Gent voor jullie huwelijk. Samen maken we er een onvergetelijk mooie dag van. 

Contacteer voor reservatie