Salons Carlos Quinto

De gedroomde trouwlocatie in Gent voor jullie feest

Jullie trouwfeest wordt vast een heel bijzondere gebeurtenis waar jullie ook graag de perfecte trouwlocatie voor willen vinden. Neem daarom zeker een kijkje bij Carlos Quinto als jullie op zoek zijn naar een mooie trouwlocatie in Gent. 

De zoektocht naar jullie perfecte trouwlocatie 

De zoektocht naar jullie perfecte trouwlocatie in Gent kan wel wat tijd vragen. Daarnaast zijn populaire trouwlocaties ook snel volgeboekt. Daarom raden we ook aan om ons tijdig te contacteren voor de organisatie van jullie trouwfeest. Breng ons dus snel een bezoekje en samen bespreken we graag hoe we het trouwfeest van jullie dromen organiseren. Doordat we tijdig jullie trouwfeest inplannen, kunnen we ook vroeg aan de slag met het organiseren en decoreren. Want de keuze van trouwlocatie en de decoratie zal in grote mate de stijl en sfeer bepalen van jullie feest. Zo vormt jouw trouwlocatie het perfecte kader voor het beleven van jullie sprookjeshuwelijk. Samen met jullie maken wij er graag een onvergetelijke dag van. En die dag hoeft niet te eindigen in de late uurtjes. Want Carlos Quinto biedt ook de mogelijkheid tot overnachten aan. Zo kan iedereen tot in de vroege uurtjes blijven verder vieren. Onze trouwzaal zal dan ook je gedroomde trouwlocatie vormen voor jullie feest.

Een trouwlocatie die aan alle wensen voldoet 

Het vinden van jullie gedroomde trouwlocatie is een belangrijk proces. De trouwlocatie op zich zal dan ook de basis vormen van jullie trouwfeest en zal dus in grote mate mee jullie feest bepalen. Om de juiste trouwlocatie te vinden, zijn er heel wat zaken die jullie in gedachten kunnen houden. Afhankelijk van de grootte van de groep dient de gekozen trouwlocatie over de nodige capaciteiten en gewenste infrastructuur te beschikken. Behalve de zaalcapaciteit kan ook de toegankelijkheid en ligging van de trouwlocatie bepalend zijn. En uiteraard willen jullie enkel het beste serveren aan jullie gasten, daarom kunnen jullie dan ook rekenen op een uitmuntende catering bij Carlos Quinto. Daarnaast is onze trouwlocatie in Gent ook uitgerust met diverse accommodaties voor licht, sfeer, muziek en gezelligheid. Bij Carlos Quinto kan je feestje dus alvast niet meer stuk.

Een sfeervolle trouwlocatie om ja tegen te zeggen 

Om er een geslaagd feest van te maken, zal de sfeer op de trouwlocatie heel bepalend zijn. Kies daarom voor een trouwlocatie in Gent dat daar ook aan beantwoordt. Bij Carlos Quinto zijn wij ons heel bewust van het belang van de juiste sfeer. Daarom bespreken wij graag samen jullie wensen rond decoratie en aankleding van jullie trouwlocatie. Met passende decoraties, verlichting en muziek wordt jullie trouwfeest er één om nooit te vergeten. Met een origineel menu en prachtige versiering zal jullie trouwfeest nooit vergeten worden. Misschien hebben jullie wel een bepaald thema in gedachten dat voor jullie belangrijk of laten jullie graag bepaalde kleuren terugkomen waar jullie graag rond willen werken. Ook leuk is het voorzien van kleine bedankjes voor de gasten. Deze vallen gegarandeerd in de smaak.

Een feest om nooit te vergeten op onze trouwlocatie  

Samen met Carlos Quinto wordt jullie trouwfeest een onvergetelijke belevenis. Bij Carlos Quinto kies je dan ook voor een sfeervolle trouwlocatie waar jullie samen met jullie gasten volop kunnen genieten van deze bijzondere dag. Onze trouwlocatie is dan ook gelegen in het centrum van de feeststad bij uitstek. Onze trouwlocatie in Gent is voorzien van alle nodige accommodatie en een mooi vernieuwde look. Daarnaast houden wij graag rekening met de nieuwste feesttrends en organiseren wij graag jullie feest op maat van jullie wensen. Als ervaren trouwlocatie verzorgen wij reeds jarenlang droomhuwelijken voor talloze liefdevolle koppels. Reken dus gerust op Carlos Quinto voor het beleven van jullie dag om nooit te vergeten. Kom dus tijdig jullie gedroomde trouwlocatie boeken en samen maken we er gegarandeerd een heel mooi feest van.

Contacteer voor reservatie