Salons Carlos Quinto

Welkom op onze magische trouwlocatie in Gent

Kom onze exclusieve trouwlocatie in het hart van Gent ontdekken. Zo vormt Carlos Quinto de perfecte trouwlocatie in Gent, een majestueuze setting voor jullie speciale dag.

Een trouwlocatie in Gent die een herinnering voor het leven vormt

Op zoek naar dé perfecte trouwlocatie in Gent? Stap dan bij Carlos Quinto binnen en laat jullie liefdesverhaal stralen te midden van de historische pracht van Gent. Gelegen in het centrum straalt onze trouwlocatie in Gent een onmiskenbare charme uit. Midden in het hart van de stad, biedt onze trouwzaal in Gent de ideale setting voor uw ceremonie en huwelijksfeest. Kies voor een trouwlocatie in Gent die herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Reken hiervoor op Carlos Quinto.

De perfecte trouwlocatie voor jullie onvergetelijke huwelijk

Onze betoverende trouwzaal biedt de perfecte setting voor het verwezenlijken van jullie droomhuwelijk te midden van de charme van de historische stad. Onze trouwzaal in Gent omarmt dan ook de schoonheid van historische architectuur en combineert dit met een moderne elegantie. Zo biedt Carlos Quinto de perfecte omkadering voor uw huwelijksceremonie en receptie. Maak van jullie bijzondere dag een onvergetelijke ervaring in onze trouwlocatie in Gent.

Een trouwfeest op maat van uw wensen op onze trouwlocatie in Gent

Carlos Quinto, de plaats waar dromen werkelijkheid worden, waar liefde, geschiedenis en pracht samenkomen. Of u nu kiest voor een ceremonie in onze fijne binnenplaats of een uitbundig trouwfeest in onze ruime feestzaal, elk moment wordt omgezet in een blijvende herinnering. Van intieme ceremonies tot grootschalige vieringen, onze flexibele ruimtes passen zich moeiteloos aan uw wensen aan. Samen maken we er een pracht trouwfeest in Gent van. Kies voor Carlos Quinto als uw trouwlocatie in Gent.

De pracht van onze trouwlocatie in Gent om bij weg te dromen 

Onze trouwzaal in Gent weet zich te onderscheiden van vele andere feestlocaties. Wij geloven in het creëren van een mooie ervaring waar zowel jij als je gasten met plezier aan terugdenken. Ons ervaren en toegewijde team begrijpt de waarde van deze bijzondere dag als geen ander. Carlos Quinto staat dan ook steeds voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap, vanaf de eerste verwelkoming tot en met het laatste afscheid van uw gasten. Met aandacht voor detail zien we erop toe dat elk aspect van jullie trouwfeest in Gent naadloos zal verlopen. Wij helpen u graag verder bij het vormgeven van uw onvergetelijke dag. Gaande van prachtige decoraties tot heerlijke culinaire creaties die uw gasten zullen versteld doen staan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen uw trouwfeest in Gent tot leven brengen.

Contacteer voor reservatie