Salons Carlos Quinto

Een trouwfeest in Gent, perfect en persoonlijk

Er zijn zoveel redenen om te trouwen en een heus trouwfeest te geven. Vaak volgt het trouwfeest als logische volgende stap in jullie relatie. Jullie willen graag gaan settelen en denken mogelijks al aan kinderen? Jullie houden onvoorwaardelijk van elkaar en vinden een symbolische ring wel fijn? Dan wordt het misschien wel tijd om jullie trouwplannen en jullie trouwfeest in Gent te concretiseren.

Decoratie als ultieme sfeermaker op jullie trouwfeest in Gent

Met de juiste aankleding van jullie trouwfeest kunnen jullie proberen de gewenste sfeer te creëren in jullie gekozen feestzaal in Gent. Dat kan aan de hand van originele decoratie, leuke muziek en aangename verlichting. Bij de decoratiemogelijkheden kan gedacht worden aan tafelversiering, menu’s, bloemen en meer. Omdat elk trouwfeest in Gent uniek hoort te zijn, kan een trouwfeest op maat worden samengesteld. Kies voor een trouwzaal in Gent bij Carlos Quinto als leuke trouwlocatie in Gent en maak er een spetterend feest van voorzien van de mooiste en origineelste decoratie. 

Jullie trouwfeest in Gent gepersonaliseerd met themakleuren

Het kan leuk zijn om voor een bepaalde themakleur voor jullie trouwfeest in Gent te kiezen die mede de toon van het trouwfeest zal bepalen. Een populaire kleurencombinatie voor een trouwfeest in Gent is bijvoorbeeld poederroze met lichtblauw. Deze gekozen themakleuren voor het trouwfeest in Gent kunnen vervolgens terugkomen in de trouwkleding, de bloemen, de tafelversiering en zelfs het diner. Wanneer ook de verlichting hierop aangepast wordt, is het plaatje compleet.

Jullie volmaakte trouwfeest in Gent voorzien van alle opties

Voor een onvergetelijk en gepersonaliseerd trouwfeest in Gent dient naast een feestzaal in Gent via zaalverhuur in Gent, ook gedacht te worden aan een weddingplanner, de ceremonie met ceremoniemeesters en ceremoniewagens, de feestkleding en de ringen, de trouwfotograaf, de uitnodigingen, de DJ en de animatie. Voor de ceremoniewagen kan zowel voor een luxe limousine als een grappig treintje gekozen worden. Het vinden van de perfecte bruidsjurk, bijhorende accessoires, trouwringen en bruidsboeket horen er natuurlijk ook bij.

Belangrijke tradities om te onderhouden voor een geslaagd trouwfeest in Gent

Er bestaan heel wat tradities, gewoontes en gebruiken die zouden bijdragen tot een geslaagd huwelijk en trouwfeest in Gent. Eén van de meest gekende is volgens een bekend gedicht “iets ouds, iets nieuws, iets geleend, iets blauw en een zilveren sixpence in haar linker schoen”. Wanneer de bruid al deze tips volgt en draagt op haar trouwfeest in Gent, zou een standvastig en mooi huwelijk voor haar weggelegd zijn. Iets ouds staat voor de blijvende band van de bruid met haar familie, iets nieuws staat voor het nieuwe leven, iets geleend van een gelukkig getrouwde vriend brengt het geluk over, iets blauw symboliseert zuiverheid en trouw, de zilveren sixpence zorgt voor financiële zekerheid. Zo weet je alvast wat je niet mag vergeten op jullie huwelijk. Reken op het zaalverhuur in Gent bij Carlos Quinto als jullie op zoek zijn naar een feestzaal in Gent voor jullie trouwfeest in Gent. 

Contacteer voor reservatie