Salons Carlos Quinto

Ontdek onze prachtige feestzaal in Gent

Een geslaagd feest begint bij het vinden van de perfecte feestzaal, kom daarom zeker even een kijkje nemen bij Carlos Quinto. Wil jij ook graag jouw feest laten doorgaan in onze feestzaal in Gent, boek dan tijdig zodat wij onze feestzaal in Gent zeker voor jou kunnen reserveren op de voor jou gewenste dag. Kom dus ook snel onze feestzaal in Gent ontdekken en breng een bezoekje aan Carlos Quinto.

Onze feestzaal in Gent voor al uw feesten

Bij Carlos Quinto bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een feestzaal in Gent die geschikt is voor al uw feesten, gaande van klassieke feesten, tot recepties, walking diners en seminaries. Laat ons dus gerust uw wensen weten en wij brengen u een voorstel op maat. Op Carlos Quinto kan je rekenen voor de professionele en goede organisatie van jouw feest, ongeacht de gelegenheid. Onze feestzaal in Gent is heel geschikt voor feesten en events op maat, en dat zowel voor particulieren als bedrijven. Ook benieuwd naar de vele mogelijkheden, vraag dan snel onze feestbrochure aan en laat u alvast inspireren. Of neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen met ons te bespreken en een bezoekje te brengen aan ons restaurant in Gent.

Onze feestzaal in Gent voor jullie huwelijksfeest

Onze feestzaal in Gent is dé plaats voor jullie huwelijksfeest. Zo is onze feestzaal niet alleen gelegen in het hartje van het hippe Gent, maar straalt ze ook een sprookjesachtige feestelijkheid uit en is ze voorzien van alle accommodaties die je maar zou wensen. Daarnaast zijn onze zalen makkelijk aanpasbaar volgens het aantal genodigde gasten en bieden wij de mogelijkheid tot overnachting. Carlos Quinto wordt vast je gedroomde trouwlocatie in Gent om een fantastisch trouwfeest in Gent van te maken. Kom daarom ook snel een kijkje nemen naar onze trouwzaal in Gent voor jullie droomhuwelijk. Heb je nog vragen, stel ze gerust, wij helpen jullie graag op weg.

Ons ervaren feestteam bij onze feestzaal in Gent

Reserveer onze mooie feestzaal in Gent en wordt er door ons ervaren feestteam verwend. Want bij Carlos Quinto kies je voor meer dan enkel een mooie feestzaal, maar kan je er ook rekenen op een professioneel team met ruime ervaring zodat jouw feest gegarandeerd tot in de puntjes verzorgd is. Zo zal onze feestzaal in Gent je er niet alleen overtuigen van de locatie, maar ook van ons fijne restaurant in Gent die jou en jouw gasten gegarandeerd een heerlijke smaaksensatie zal bieden. Reken dus ook gerust op de kwaliteit en professionaliteit van onze zalen en service voor het realiseren van uw droomfeest.

Jouw droommenu in onze feestzaal in Gent

Op zoek naar een geschikte feestzaal voor uw event, kom dan zeker een kijkje nemen bij Carlos Quinto. Onze feestzalen in Gent vind je terug in twee statige herenhuizen gelegen in hartje Gent waar plaats is voor 200 gasten. Ons aangename binnenterras biedt de perfecte locatie voor zowel een gezellig dinner of barbecue, als voor een fijne receptie. Verder is Carlos Quinto heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Met ruime ervaring met groepsevents kan je bij ons steeds terecht in ons stijlvolle restaurant voor groepen in Gent. Onze menu’s bieden keuze uit seizoensmenu’s, weekmenu’s en echte degustatiemenu’s en zijn bovendien aanpasbaar naar wens, zo vind je er vast een menu die helemaal bij jouw feest past. Wacht dus niet langer en boek nu.

Contacteer voor reservatie