Salons Carlos Quinto

Ons restaurant in Gent, the place to be

Voor de echte bourgondiër is lekker en lang tafelen een heerlijke aangelegenheid. Wanneer dit in leuk gezelschap is, smaakt het eten nog beter. Een gezellig restaurant is dan ook de perfecte plaats om vrienden en familie te ontmoeten in een aangenaam kader. Wil je graag gezellig uit eten gaan in een restaurant in Gent? Breng dan zeker een bezoek aan restaurant Carlos Quinto. Wij bieden de mogelijkheid om in een gezellig kader tijd voor elkaar en leuke gesprekken met elkaar te hebben.

Geniet van het leven als een echte bourgondiër

Voor levensgenieters vormt op restaurant gaan een belangrijk deel van het leven. Niets leuker toch dan een avondje gezellig samen tafelen en genieten van de beste culinaire lekkernijen. Heb jij ook eens geen zin in koken vandaag? Wil je even heerlijk ontspannen en je lekker laten verwennen met een smaakvol diner? Bij Carlos Quinto kan je genieten van een gezellige avond op restaurant in Gent. Laat je er verrassen door onze nieuwste menu’s en ervaar een totaal nieuwe smaaksensatie.

Kom langs en proef de totaalervaring

Dineren bij Carlos Quinto is meer dan gaan eten alleen. Het concept van op restaurant gaan als beleving op zich wordt graag aangekaart. Zo wordt een hapje eten op restaurant in Gent een onvergetelijke ervaring. Wil jij ook graag een leuke tijd beleven op restaurant in Gent? Kom dan even bij ons langs. Met ons prachtig buitenterras is het er bovendien gezellig vertoeven in openlucht.  

Maak tijd voor elkaar bij Carlos Quinto

Er zijn zoveel goede redenen te bedenken om uit eten te gaan. De tijd nemen om lekker samen te gaan eten, maakt ons dan ook gelukkiger en zelfs ook gezonder. Tijd dus om familie en vrienden eens te trakteren op een gezellig diner samen. Maar ook als je graag een moment voor jezelf wil, kan het leuk zijn om eens alleen te komen eten in ons restaurant in Gent. Het wordt vast een leuke ervaring.

Kom dineren in ons restaurant in Gent

Ons restaurant in Gent biedt de perfecte gelegenheid om je sociale contacten te onderhouden of om nieuwe mensen te leren kennen. Uit eten gaan is geweldig voor het onderhouden van je relaties. De kans is groot dat je er tijdens je bezoek meteen je agenda bijneemt om alvast een nieuwe datum te prikken. Voor qualitytime dien je namelijk tijd vrij te maken en hoe kan je dit beter dan eens heerlijk te komen in eten in ons restaurant in Gent. Wij heten je steeds van harte welkom.

Bij ons ben je altijd in goed gezelschap

Wanneer we op restaurant gaan, kijken we uit naar een heerlijk diner in goed gezelschap. De gasten kies je uiteraard zelf, maar een lekker diner daar zorgen wij graag voor. Daarnaast mag je bij Carlos Quinto ook rekenen op een mooie aankleding. Ons restaurant in Gent is de uitgelezen plek om heerlijk bij te praten. Een moment met vrienden, kennissen, familie of collega’s waar men met plezier aan terugdenkt. Zo wordt een bezoek aan ons restaurant in Gent een unieke beleving, een fijn moment om met anderen te delen.

Contacteer voor reservatie