Salons Carlos Quinto

Welkom in ons restaurant in Gent

Gelegen in de Gentse binnenstad vind je restaurant Carlos Quinto. Met zijn statige pand springt ons restaurant in Gent zo in het oog. Gecombineerd met een uitnodigende gezelligheid en een sfeervol terras kom je er vast graag terug. Wij heten je alvast graag hartelijk welkom.

Kom dineren in ons restaurant in Gent, alleen of in groep   

Bij Carlos Quinto kan je zowel kiezen voor een intiem diner, als een groepsreservatie in familiale sfeer of als bedrijfsuitje. Ons restaurant in Gent heeft ruime ervaring met het bedienen van groepen. Ongeacht de grootte van je groep mag je dan ook rekenen op een vlotte bediening die niets of niemand over het hoofd ziet. Ons restaurant in Gent is dan ook dé plaats bij uitstek om in groep uit eten te gaan. Ons team zal jouw groep steeds met plezier verwelkomen en bedienen. Carlos Quinto biedt hierbij keuze aan diverse zalen, afhankelijk van de grootte van de groep en het type van het event. Zo kan je steeds rekenen op een geschikte omkadering, een passend menu en een goede tafelschikking.

Elk moment is een goede gelegenheid   

Bij restaurant Carlos Quinto kan je terecht voor een totaalervaring. De mogelijkheden bij ons restaurant in Gent zijn dan ook ruim en divers. Zo beschikt ons restaurant in Gent over een gezellig buitenterras waar het heel prettig is om te vertoeven in openlucht. Ons terras vormt dan ook de perfecte locatie voor een heerlijk aperitief en is ook heel geliefd op een zonnige zomernamiddag om te genieten van een deugddoende koffie met gebak.

Ons restaurant in Gent als trekpleister   

Typerend aan restaurant Carlos Quinto is het gebruik van dagverse ingrediënten, dat maakt ons restaurant in Gent een ware trekpleister voor al wie houdt van lekker en gastronomisch eten. Carlos Quinto is hierbij gespecialiseerd in het maken van ware klassiekers die we graag voorzien van een modern sausje. Zo toveren wij steeds enthousiast de meest traditionele lekkernijen op je bord.

Kwaliteit stellen wij steeds voorop   

In ons restaurant in Gent kan je van onze culinaire diners genieten binnen een stijlvol en klassiek kader. Het leveren van kwaliteit krijgt hierbij steeds de hoogste prioriteit. Dat merk je zowel in het gebruik van onze dagverse ingrediënten, als in onze smakencombinaties en in onze presentaties. Daarmee hebben we zowel aandacht voor een uitnodigende presentatie op je bord als een mooie presentatie in de zaal. Met het gebruik van seizoensproducten en de combinatie met aangepaste wijnen weet onze keuken steeds de lekkerste gerechten te toveren.

Eindig de dag in schoonheid in ons restaurant in Gent   

Maar daarnaast kan je even goed bij ons terecht voor heerlijk zoets. Zo is het een echte aanrader om in ons restaurant in Gent ook eens een thee met wafel te bestellen. Of je nu houdt van een trio aan sorbet, een onweerstaanbare tiramisu, of een pannenkoek met suiker, bij Carlos Quinto is het altijd zorgeloos genieten van onze lekkere desserts. Kan je ook niet langer wachten? Maak dan snel jouw reservatie. Contacteer restaurant Carlos Quinto in Gent en geniet van een heerlijk moment in goed gezelschap.

Contacteer voor reservatie