Salons Carlos Quinto

Ontdek de magie van onze feestzaal in Gent

Gent, een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en bruisende energie. En midden in al deze ambiance vind je Carlos Quinto, hét feestadres bij uitstek. Dit is niet zomaar een restaurant, maar beschikt over een prachtige feestzaal in Gent waar elk event vast een onvergetelijke ervaring wordt.

Onze ruime feestzaal in Gent laat iedereen feestelijk genieten

Carlos Quinto beschikt over een feestzaal in Gent die haar gasten omarmt met warmte en elegantie. Een feestruimte die ademt en leeft, klaar om elk moment van vreugde te omarmen. Maar bij Carlos Quinto gaat het niet alleen om de ruimte, het is de ervaring die we creëren die het verschil maakt. Onze locatie, gehuisvest in twee charmante herenhuizen, biedt plaats aan feesten tot wel 200 personen. Of je nu een jubileum, bedrijfsfeest, receptie of diner organiseert, bij Carlos Quinto ben je aan het juiste adres.

In onze feestzaal in Gent beleven onze gasten een onvergetelijk feest

Of je nu zoekt naar een feestzaal in Gent voor een trouwfeest, een jubileum of een andere reden tot feesten, bij Carlos Quinto ben je aan het juiste adres. Kom en laat je betoveren door de magie van onze feestzaal, waar elke viering een moment van puur geluk wordt. Want bij Carlos Quinto maken we van elke gelegenheid een onvergetelijk mooie dag. Behalve met onze mooie feestzaal in Gent, weten we ook nog uit te pakken met ons ruime en sfeervolle binnenterras dat bij mooi weer uitnodigt voor een het geven van een sprankelende receptie, een uitgebreid diner of een ontspannen barbecue. Hier worden herinneringen geboren die een leven lang meegaan, onder de stralende zon of de fonkelende sterrenhemel.

In onze betoverende feestzaal in Gent worden je dromen werkelijkheid 

En als je droomt van een magisch trouwfeest in Gent? Bij Carlos Quinto wordt je droom werkelijkheid. Wij beloven niet alleen een perfecte feestzaal in Gent die zich hier uiterst mooi toe leent, maar ook een trouwfeest dat tot in de kleinste details is afgestemd op jouw wensen en verlangens. Samen creëren we een betoverende ervaring die de essentie van jullie liefde weerspiegelt, een dag die straalt als geen ander. Daarnaast weten we ons te onderscheiden met onze passie voor culinaire verfijning. Onze specialiteit? Het vermaarde walking dinner, waarbij elk gerecht je weet te verrassen met een perfecte match aan smaken en texturen. Maar ook onze diverse groepsmenu's en buffetten op maat van jullie wensen zijn een absolute aanrader. Neem dus snel contact met ons op en ontdek zelf waarom Carlos Quinto dé feestzaal in Gent is die jij zoekt voor jouw speciale trouwfeest of andere bijzondere gelegenheid. Wij kijken er alvast naar uit om samen met jou er een onvergetelijk feest van te maken!

Contacteer voor reservatie