Salons Carlos Quinto

Feestzaal in Gent

Het zoeken naar een gepaste feestlocatie kan soms even tijd in beslag nemen. Het vinden van een unieke locatie in het centrum van Gent voor al uw feesten en seminaries is mogelijk. Carlos Quinto is een unieke feestzaal in Gent die interessant is voor feesten, recepties, walking diners, en seminaries.

Dé feestzaal in Gent heet Carlos Quinto

Wie een feestzaal in Gent zoekt, is bij Carlos Quinto aan het goede adres. Twee stijlvolle herenhuizen in hartje Gent bieden er plaats aan 200 gasten. Walking dinner is de specialiteit, maar er is ook ruime keuze aan buffetten en menu’s. Bij mooi weer is het er aangenaam vertoeven op het binnenterras voor een receptie, diner, of barbecue. Op het menu staat een seizoenmenu, een degustatiemenu, en een weekmenu. Met een unieke infrastructuur kunnen er zowel kleine als grote feesten plaatsvinden in Carlos Quinto, een sterk aanbevolen feestzaal in Gent, ook voor uw huwelijk. Met veel ervaring en professionaliteit wordt alles in goede banen geleid en wordt kwaliteit geleverd. Afhankelijk van de nood kan de feestzaal voor kortere of langere periode gereserveerd worden. Hierdoor is de feestzaal de gedroomde locatie voor uw huwelijk. 

Feestzaal in Gent gepersonaliseerd

Het vinden van de juiste feestzaal in Gent kan een meerwaarde betekenen voor uw evenement. Elke feestzaal biedt een uniek kader voor elk evenement en huwelijk. Vaak kan men de inrichting, aankleding, en versiering zelf bepalen. Diverse zaken hebben invloed op de zaalkeuze. Waaronder de regio, het aantal verwachte gasten, de aanwezigheid van slaapgelenheden, een DJ, een traiteur, een tuinterras. Verder kan ook de gelegenheid bepalend zijn, zoals een huwelijksfeest, een communie- of lentefeest, een bedrijfsfeest, een seminarie, een vergadering, een koffietafel, een receptie, een jubileum, een verjaardagsfeest, een doopfeest, een babyborrel, een galabal, een fuif, of een optreden. Maar ook op gebied van stijl, zoals rustiek, klassiek, modern, hoeve, kasteel, parochiezaal, boot, of vergaderzaal. Bij een unieke gebeurtenis zoals een huwelijk hoort nu eenmaal een bijzondere locatie.

Feestzaal in Gent voor geslaagd feest

Een feestzaal in Gent is om diverse redenen interessant. Er zijn tal van evenementen te beleven in de stad. Het grote volksfeest de Gentse Feesten is er het best gekende. Maar er zijn ook de Floraliën Gent, Film Festival Gent, Lichtfestival Gent, 10 Days Off, en OdeGand. Daarnaast is er altijd wel iets te beleven en te ontdekken in de bruisende historische stad vol culturele gebouwen en architecturale parels. Een feestzaal in Gent met historische waarde gelegen in het stadscentrum is dan ook perfect voor een receptie, zakenlunches, diners, of walking dinners, en diverse evenementen zoals een huwelijk. Carlos Quinto sluit hier met haar professioneel zaalverhuur in Gent perfect bij aan. 

Bezoek het gezellig restaurant en theesalon, en de unieke feestzaal, en sterk uitgeruste vergaderzaal van Carlos Quinto. Je kan er terecht voor de professionele organisatie van elk feest, receptie, seminarie, en uitgebreide lunchmogelijkheden en groepsmenu's voor groepen. Neem contact op voor een snelle reservatie wanneer je op zoek bent naar een restaurant voor groepen in Gent. Ontdek snel ons stijlvol restaurant in Gent

Contacteer voor reservatie