Salons Carlos Quinto

Zaalverhuur in Gent

Het vinden van de perfecte feestzaal in Gent zorgt voor het succes van uw feest of receptie. Omdat bij een professionele organisatie veel komt kijken, wordt bij zaalverhuur in Gent meestal een gebruiksreglement, retributiereglement, en huurvoorwaarden voorzien. Hierin worden verschillende afspraken vastgelegd.

Gebruiksreglement bij zaalverhuur in Gent

Bij zaalverhuur in Gent is soms een gebruiksreglement aanwezig. De afspraken hierin kunnen erg variëren. De zaalverhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden bij ongevallen. Hij kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade, verlies, of diefstal.

In het gebruiksreglement voor zaalverhuur in Gent worden afspraken gemaakt rond de procedure om een aanvraag in te dienen, het voorschot, de huurprijs, de bevestiging van de reservatie, afspraken rond annulatie, bijkomende diensten zoals technische ondersteuning, uitbating van de bar, catering, waarborg, voorziene en af te sluiten verzekeringen, de maximum capaciteit, activiteiten die mogen plaatshebben, procedure bij ingebruikneming, geluidsbegrenzingen, respecteren van de normen en reglementen over brandpreventie, wanneer en in welke mate de organisatoren na hun evenement het materiaal verwijderen, en afvalopruiming.

Er kan ook een algemeen rookverbod in opgenomen worden, en de gevolgen wanneer deze regels niet gerespecteerd worden. Tijdsduur van de terbeschikkingstelling, betalingswijze, gevolgen bij niet betalen, verplichtingen aan SABAM, en alles over het reserveren van een zaal.

Bij de aanvraag voor zaalverhuur in Gent kan verschillende informatie worden opgevraagd. Waaronder de contactgegevens van de aanvrager, de aard van de activiteit, de voorziene datum, en het verwacht aantal gasten. De zaalverhuur in Gent kan hier vervolgens op afgestemd worden.

Uitgebreide keuze aan zaalverhuur in Gent

Bij de keuze voor de juiste feestzaal, zijn er verschillende zaken waar men rekening dient mee te houden. De opties bij zaalverhuur in Gent zijn bovendien ruim. Een zaal kan gebruikt worden voor verschillende aangelegenheden afhankelijk van de accommodatie. Zo zijn er zalen voor concerten, voorstellingen, debatten, vergaderingen, congressen, seminaries, meetings, bals, fuiven, banketten, buffetten, recepties, beurzen, lezingen, presentaties, personeelsactiviteiten, personeelsfeesten, culturele en bedrijfsevenementen, zakenlunches, walking dinners, en zelfs films. Afhankelijk van het doel kan ook de grootte van de zaal sterk variëren. Bij Carlos Quinto vind je bijvoorbeeld een vergaderzaal in Gent voor goede vergaderingen, een vergaderruimte in Gent als meerwaarde, maar tegelijk is Carlos Quinto een leuke trouwlocatie in Gent met de perfecte trouwzaal in Gent voor jullie huwelijk. 

De zaalmogelijkheden kunnen verschillen naargelang de aard van de activiteiten, bijvoorbeeld zakelijk of familiaal, artistiek of bedrijfsmatig, met open of gesloten deuren, groots of intiem.

Ook de faciliteiten bij zaalverhuur in Gent kunnen heel uiteenlopend zijn, zoals de aanwezigheid van PA-systeem, projectoren, schermen, DJ-booths, vleugelpiano, spreekinfrastructuur, digitale signalisatie, vestiaire, balies, backstage, loges, draadloos internet, en basismeubilair, extra tafels en stoelen. Uitrusting kan ook bestaan uit een flip-over en een whiteboard, een beamer, en een laptop bij vergaderingen. Sommige zalen beschikken zelfs over een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie.

De extra’s bij zaalverhuur in Gent

Bij vaste samenwerkingen kan een klant ook soms een voordeliger partnership aangaan. Dat kan voordelen inhouden op gebied van reservatie en prijs.

Soms worden bijkomende services aangeboden bij zaalverhuur in Gent. Het kan bijvoorbeeld gaan om cateringservices en publieksonthaal. Sommige evenementen vragen naast zaalverhuur in Gent ook technische ondersteuning. 

Bezoek het gezellig restaurant en theesalon, de unieke feestzaal en sterk uitgeruste vergaderzaal van Carlos Quinto. Je kan er terecht voor de professionele organisatie van elk feest, receptie, seminarie, en uitgebreide lunchmogelijkheden en groepsmenu's voor groepen. Neem contact op voor een snelle reservatie wanneer je op zoek bent naar een restaurant voor groepen in Gent

Contacteer voor reservatie