Salons Carlos Quinto

Professioneel zaalverhuur in Gent voor elk evenement

Met onze professionele organisatie, uitstekende capaciteit en ruime ervaring, maken wij van je event een echt succes. Ben je dus op zoek naar professioneel zaalverhuur in Gent voor een evenement, neem dan contact ons op.

Reken op een expert in zaalverhuur in Gent

Carlos Quinto heeft doorheen de jaren ruime ervaring opgedaan met het ontvangen van groepen en is met haar aanbod aan zaalverhuur in Gent ook voorzien op de nodige capaciteiten die groepen vragen. Met onze ervaring stellen wij een goed draaiboek op en bewaken wij de planning zodat elk feest vlekkeloos mag verlopen. Onze ervaren medewerkers staan steeds voor u en uw gasten klaar om alles in goede banen te leiden.

Zaalverhuur in Gent met extra diensten

Voor zaalverhuur in Gent bieden de zalen van Carlos Quinto veel mogelijkheden, kom het dus ook bij ons ontdekken. Aan de hand van een duidelijk overzicht aan mogelijkheden en een volledige transparantie naar kosten toe, ben je bij Carlos Quinto steeds gerust en kom je niet voor verrassingen te staan. Reken dus gerust op Carlos Quinto als uw partner voor zaalverhuur in Gent. Bovendien kan je bij Carlos Quinto niet alleen terecht voor zaalverhuur in Gent, maar kan je hierbij ook rekenen op onze diverse diensten zoals catering, technische ondersteuning en verdere assistentie bij de organisatie.

Zaalverhuur in Gent met catering

Ook onze keuken is voorbereid op de ontvangst van je gasten en biedt verschillende feestformules aan. Zo zijn walking diners onze specialiteit, maar bieden wij ook ruime keuze aan feestbuffetten en feestmenu’s. Carlos Quinto biedt als restaurant in Gent nog een extra troef voor als je wil samenkomen of vergaderen in Gent. Zo bieden wij met naast onze capaciteit van onze feestzalen in Gent, ook diverse bijkomende services zoals een koffietafel, ontbijtbuffet, lunch of dinner, bij Carlos Quinto kan het allemaal. Kortom, of je nu op zoek bent naar een mooie trouwzaal in Gent of een groot restaurant voor groepen met zaalverhuur in Gent, bij Carlos Quinto ben je hoe dan ook aan het goede adres.

Contacteer voor reservatie