Salons Carlos Quinto

Een trouwlocatie in Gent met flair

Er zijn zoveel redenen om te trouwen en een heus trouwfeest te geven. Vaak volgt het trouwfeest als logische volgende stap in jullie relatie. Jullie willen graag gaan settelen en denken mogelijks al aan kinderen? Jullie houden onvoorwaardelijk van elkaar en vinden een symbolische ring wel fijn? Dan wordt het misschien wel tijd voor jullie concrete trouwplannen. Ga alvast samen op zoek naar een leuke originele trouwlocatie in Gent met een persoonlijke toets om er een onvergetelijk feest van te maken.

Een trouwlocatie in Gent met decoratie als ultieme sfeermaker  

Met de juiste aankleding van jullie trouwlocatie in Gent kunnen jullie de gewenste sfeer creëren in de door jullie gekozen trouwzaal in Gent. Dat kan aan de hand van originele decoratie, leuke muziek en aangename verlichting. Bij de decoratiemogelijkheden kan gedacht worden aan tafelversiering, menu’s, bloemen en meer. Omdat elk trouwfeest in Gent uniek hoort te zijn, kan een trouwfeest op maat worden samengesteld.

Een trouwlocatie in Gent gepersonaliseerd met themakleuren

Het kan leuk zijn om voor een bepaalde themakleur te kiezen die mede de toon van het trouwfeest zal bepalen. Een populaire kleurencombinatie voor een trouwfeest in Gent is bijvoorbeeld poederroze met lichtblauw. Deze gekozen themakleuren kunnen vervolgens terugkomen in zowel de trouwkleding, als de op de trouwlocatie in Gent in onder meer de bloemen, de tafelversiering en zelfs het diner. Wanneer ook de verlichting hierop aangepast wordt, is het plaatje compleet.

Jullie volmaakte trouwfeest in Gent voorzien van alle opties

Voor een onvergetelijk en gepersonaliseerd trouwfeest in Gent dient naast een leuke trouwlocatie in Gent via zaalverhuur in Gent, ook gedacht te worden aan een weddingplanner, de ceremonie met ceremoniemeesters en ceremoniewagens, de feestkleding en de ringen, de trouwfotograaf, de uitnodigingen, de DJ en de animatie. Voor de ceremoniewagen kan zowel voor een luxe limousine als een grappig treintje gekozen worden. Het vinden van de perfecte bruidsjurk, bijhorende accessoires, trouwringen en bruidsboeket horen er natuurlijk ook bij.

Een trouwlocatie in Gent met behoud van tradities voor een geslaagd feest

Er bestaan heel wat tradities, gewoontes en gebruiken die kunnen bijdragen tot een geslaagd huwelijk en trouwfeest in Gent. Eén van de meest gekende is volgens een bekend gedicht “iets ouds, iets nieuws, iets geleend, iets blauw en een zilveren sixpence in haar linker schoen”. Wanneer de bruid al deze tips volgt en draagt, zou een standvastig en mooi huwelijk voor haar weggelegd zijn. Iets ouds staat voor de blijvende band van de bruid met haar familie, iets nieuws staat voor het nieuwe leven, iets geleend van een gelukkig getrouwde vriend brengt het geluk over, iets blauw symboliseert zuiverheid en trouw, de zilveren sixpence zorgt voor financiële zekerheid. Zo weet je alvast wat je niet mag vergeten op jullie huwelijk. Reken op het professionele zaalverhuur in Gent bij Carlos Quinto als jullie op zoek zijn naar een mooie trouwlocatie in Gent voor jullie originele trouwfeest in Gent.

Contacteer Carlos Quinto voor jullie trouwfeest in Gent in een feestzaal in Gent. Reken op ons professioneel en charmant zaalverhuur in Gent. We maken er samen een memorabele dag van. 

contact us for reservation
w