Salons Carlos Quinto

Groepsuitstap in Gent

Voor een geslaagde groepsuitstap in Gent biedt Carlos Quinto een uitgebreid aanbod groepsmenu's, lunchmogelijkheden, buffetten, en broodjesmaaltijden. Om in de sfeer te blijven kan gekozen worden voor een typisch Keizer Karel buffet, maar er zijn verschillende groepsmenu’s mogelijk. Voor groepen die wensen te reserveren is de zaak dagelijks open.

Groepsuitstap in Gent voor gevarieerd aanbod

Om als groep een onvergetelijke dag te beleven, is Gent de gedroomde uitvalsbasis. Er zijn tal van activiteiten te beleven. De stad weet een rijk historisch verleden te combineren met een bruisend heden. Om Gent helemaal te ontdekken, zijn meerdere dagen nodig.

De stad dompelt elke bezoeker onder in een immens aanbod van cultuur, kunst, evenementen, en een uitgebreide horeca. Er zijn eeuwenoude kastelen, historische monumenten en musea, bruine kroegen, kleurrijke streekbieren en streekproducten, uitmuntende culinaire verwennerij in de vele restaurants, en de mogelijkheid tot een groepslunch. Met een kroegentocht langs de vele cafeetjes ontdek je dan weer alle fijne bierweetjes.

Voor muziekliefhebbers is Gent de gedroomde plaats om te verblijven. De stad is zelfs uitgeroepen tot één van de Creative Cities of Music door Unesco. In Gent zijn dan ook alle soorten van muziek te ontdekken, en alles is heel eenvoudig te bereiken met de tram. Een groepsuitstap in Gent heeft veel te bieden.

Gent ontdekken met een groepsuitstap in Gent

Of het nu gaat om een activiteit als teambuilding, een groepsuitstap, een teamdag, een meeting, een feest, een workshop, of een groepslunch. Een groepsuitstap in Gent is perfect voor alle doelgroepen en evenementen. Carlos Quinto is met haar professioneel zaalverhuur in Gent steeds voorzien om groepen aangenaam te verwelkomen.

In Gent staan heel wat gidsen voor uw groep klaar om op een aangename, leerrijke, en verrassende manier de stad te verkennen. Vol enthousiasme geven zij een rondleiding door het stadscentrum, krijg je een kijkje achter de schermen van de Gentse Opera, breng je een bezoekje aan de Bijloke, de haven van Gent, en de waterlopen van Gent.

Met een geanimeerd stadsspel kan een groep op een ludieke manier de stad leren kennen. Een vaartocht in groep door de Kuip van Gent is dan weer perfect voor het maken van mooie foto’s.

Ook ’s avonds zijn er unieke mogelijkheden om de stad te verkennen. Met een lichtwandeling door de verlichte stad ontdekt men de vele leuke plaatsjes op een totaal andere manier.

Op groepsuitstap in Gent naar de vele bezienswaardigheden

Voor een groepsuitstap in Gent is er heel wat te beleven in de stad en zijn er tal van niet te missen bezienswaardigheden en activiteiten. De vele winkelketens in de Veldstraat, en verschillende boetieks verspreid in de stad, bieden heel wat shopgelenheden. Deze zijn onder andere te vinden in de Koestraat, de Bennesteeg, de Jan Breydelstraat, en de Serpentstraat.

De proever moet in het Groot Vleeshuis zijn. Je kan er alle Gentse specialiteiten proeven. Roomer is een  leuk aperitief, cuberdons zorgen voor iets zoets, en Tierenteynmosterd voor iets pittigs. Zo vindt elk zijn gading.Ook een geslaagde groepslunch met een aangenaam groepsmenu is mogelijk bij Carlos Quinto. 

Wie houdt van een vleugje kunst brengt zeker een bezoek aan de het S.M.A.K. en het STAM. Maar ook het gerestaureerde Lam Gods is een bezoekje waard. Het altaarstuk werd in 1432 geschilderd door de gebroeders Van Eyk, en is te bewonderen in de Sint-Baafskathedraal.

Met een groep is het gekende gravensteen zeker een aanrader. Vanop deze imposante burcht die gebouwd is in 1180 door Filips Van den Elzas, heeft men een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast is het heerlijk vertoeven langs de Graslei en de Korenlei. Langs deze Middeleeuwse haven zijn rijen unieke historische gebouwen te bewonderen. Het Korenmetershuis, het Gildehuis van de Vrije Schippers, en de Spijker zijn maar enkele van de huizen om even bij stil te staan. Elk huis heeft er zijn eigen rijke geschiedenis. Aan de overkant van de Graslei, ligt de Korenlei.

In het Dreupelkot zijn meer dan 200 soorten jenever te proeven. De vanillejenever is intussen wereldwijd gekend. En via de uitgang kom je terecht in het smalste straatje. En de bloemenmarkt is ideaal om de zondag mee te starten. Snuister er heerlijk langs de vele kleurrijke kramen en eindig aan de blauwe kiosk voor verse oesters met Champagne. Laat uw groepsuitstap in Gent leiden door de vele steegjes en geniet ten volle van alle ontdekkingen want Gent verwent. 

Bezoek het gezellig restaurant en theesalon, en de unieke feestzaal, en sterk uitgeruste vergaderzaal van Carlos Quinto. Je kan er terecht voor de professionele organisatie van elk feest, receptie, seminarie, en uitgebreide lunchmogelijkheden en groepsmenu's voor groepen. Neem contact op voor een snelle reservatie voor een restaurant voor groepen in Gent

Contacteer voor reservatie